Nyheder
Bliv inspireret, udveksl erfaringer, netværk med andre og oplev vores brede sortiment af grønsagersarter og sorter. Bejo inviterer hermed avlere og andre partnere i fødevarekæden til de årligt tilbagevendende Open Days, fra tirsdag den 26. september til lørdag den 30. september.
Bejo er en international producent af grønsagsfrø. Bier er måske vores vigtigste ansatte. Vi holder vores egne bier og er internationalt aktive i forskning og avl af bier. Samtidig med vi forbedrer grønsagssorter, arbejder vi også på at forbedre bi-kolonierne.
Bejo og Rijk Zwaan har underskrevet en aftale om, at udveksle ikke-patenteret genetisk materiale i grøntsager. Denne samarbejdsaftale vil styrke de to grøntsagsfrøforædlingsfirmaers udviklingskapacitet og gøre det muligt at introducere forbedrede sorter hurtigere.
Omkring 300 mennesker fra hele verden mødtes i Bejo´s hovedkvarter i Warmenhuizen i Holland den 29. september for at deltage i et symposium: "Taste, Health & Innovation in Red Beet and Celeriac."
Fra tirsdag den 27. september til lørdag den 1. oktober, har du mulighed for at udforske Bejo´s verden til Open Days. Med temaet ‘Explore Bejo’s Qualities’, kan kunder og relationer fra hele verden få mere viden om Bejo’s kvaliteter indenfor forædling, frøbehandling, forskning og meget mere. Dette er naturligvis også en fantastisk mulighed for at se nærmere på Bejo’s grøntsagsafgrøder og sorter, som dyrkes over hele kloden.
For at give planter en optimal start har Bejos forskergruppe udviklet en innovativ B-Mox-formel til forbedring af frøkvaliteten. B-Mox er baseret på ny teknologi og forbedrer frøet, stimulerer væksten i det tidligste stadie og øger plantens vækstkraft. Under hele vækstperioden udviser planterne en forbedret tolerance over for belastninger og en generelt forbedret tilstand som følge af et mere veludviklet rodnet.
Om torsdagen den 29. september til Open Days, vil Bejo arrangere Taste, Health & Innovation 2016 – Rødbede & Selleri symposium.
Bejo er vært ved det årlige åbent hus arrangement fra tirsdag den 27. september til lørdag den 1. oktober, hvor besøgende har mulighed for at udforske kvaliteten af Bejo´s produktsortiment. Avlere fra nær og fjern vil kunne se Bejo´s grønsagsafgrøder og sorter, der dyrkes over hele verden.
Det årlige Fynske Dyrskue løb af stablen 10. - 12. juni. Sammen med kokken Klavs Styrbæk blev der fokuseret på den gode smag. SeedCom udstillede et bredt udvalg af friske danske grønsager. Her følger lidt stemningsbilleder fra dagene...
Torsdag den 24. september var Bejo vært for mere end 220 avlere, leverandører og eksperter fra industrien i hovedkvarteret i Warmenhuizen i Holland til Brassica Symposium 2015.

Home Nyheder Nyheder