For at give planter en bedre start, har Bejo udviklet den innovative B-Mox frøforbedrende behandling. Baseret på ny teknologi, forbedrer B-Mox kraften i frøet, giver mere energi til kimplanten og stimulerer dens vækst i de tidligste faser.

I løbet af de seneste år er B-Mox blevet tested intensivt på vores egne marker og hos mange avlere. Afgrøder udvikler et bedre rodsystem og har en bedre energi, og dette resulterer i at planten udviser forbedret stresstolerance og en bedre overordnet sundhed gennem hele vækstperioden. B-Mox giver en glattere og mere ensartet afgrøde, og kan ofte også resultere i højere pack-out for avleren. De har ofte set 15% højere pack-out, sammenlignet med ikke-primede frø. Vi startede først med udviklingen af B-Mox i køligere klimaer som Danmark og Holland, og vi har fortsat afprøvninger i varmere egne som Spanien og Italien. Vi ser de samme positive resultater alle steder. De naturlige mikronæringsstoffer som bruges til B-Mox opskriften er alle ikke-syntetiske, hvilket betyder at B-Mox også er meget velegnet til økologisk produktion.

  • giver mere energi til kimplanten
  • stimulerer væksten på de tidligste stadier
  • forbedrer plantens vækstkraft
  • fører til forbedret stresstolerance og bedre generel sundhed
  • giver en ensartet udvikling af afgrøden

Dette fører til:

  • sunde stærke afgrøder som er mindre modtagelige for sygdomme
  • høj kvalitets produkt, glatte rødder
  • højere pack-out, op til 15% mere

B-Mox frøbehandlingen anvendes på alle primede gulerødder og primede persillerødder - også til det økologiske marked.