Yngre forbrugere vælger smagfulde og sunde løsninger. Ved Fruit Logistica 2022 i Berlin præsenterer Bejo moderne, velsmagende og sunde Bejo Bowls med grøntsager. Lækre Purple Power Bowls vil også blive præsenteret. Med matchende sorter til hver grøntsagsmix, indeholder Bejo´s smagfulde grøntssagsmix Bejo´s snack-sorter i gulerod, kålrabi, radis, bladselleri, løg og hvidkål. Sammen udgør de en fantastisk smagsoplevelse!

Purple Power, et boost til din sundhed

Bejo´s Purple Power koncept er violette grøntsager med et højt indhold af næringsstoffer. Her indgår Erasmus, verdens første 100% hanlige violette aspargessort. Erasmus smager sødt og er perfekt til at spise rå. Den markedsføres som en salatasparges, men Erasmus er også meget velegnet til wok og grill. Purple Power indeholder også andre røde og violette sorter. Disse er ikke kun kendetegnet ved den smukke farve, men også ved det høje indhold af vitaminer og antioxidanter - en vigtig sundhedsmæssig fordel. Gå ikke glip af muligheden for at se og smage vores nye intoduktioner i vores Purple Power koncept!

Redi, opdage en ny smag

Redi er et koncept med violette aspargesbroccoli der kombinerer sunde indholdsstoffer på en original måde med en ekstraordinær smag. Sammenlignet med alternativer på markedet, så har Redi en mere lækker tekstur og en finere smag. For at markedsføre Redi søger Bejo at samarbejde med detailshandelen. Til inspiration er der udviklet et markedsføringsmateriale, som blandt andet indeholder bæredygtige pakninger.

Bejo´s økologiske sortiment vokser sig endnu stærkere

Efterspørgslen på økologisk frø vokser stadig. Bejo tilbyder et stadig voksende økologisk sortiment - lige nu over 35 afgrøder og mere end 170 sorter, af hvilke vi viser en del frem på vores stand. Med vores økologiske frø bidrager vi bæredygtigt til forsyningskæden af sunde og smagfulde fødevarer, RIGHT FROM THE START.

 

Et indblik i smagfulde og sunde grøntsager til Fruit Logisitca´s Future Lab

Særligt i disse tider kan det være udfordrende at leve sundt, så sunde og velsmagende grøntsager er meget vigtige. Hvad gør et frøfirma for indholdsstoffer og smag i deres grøntsager? Hvilken forskning er vigtig? Hvordan markedsføres sunde og velsmagende grøntsager til forbrugeren? Hvis du vil vide mere om dette interessante emne, så oplev præsentationen med Bejo´s Food & Value Chain Manager, Daniëlle Bruin den 5. april klokken 15:00 ved Future Lab til Fruit Logistica.

Inspiration

Ud over Purple Power, Bejo Bowls og Redi, inspirerer vi grøntsagsbranchen med de tidligere introducerede koncepter. Coolwrap kendes af mange og fås i supermarkeder i øjeblikket. Det er et godt eksempel på et koncept, som bidrager med nye muligheder til at anvende en speciel type hvidkål. Desuden vises Kohrispy, glaskål-snacks og Krunchelly, bladselleri-sticks på vores stand.

Specialister

Et team af specialister venter på at dele ud af deres viden på stand B-15 i hal 1.2. Kom og besøg os og hør om den seneste udvikling i produkter og på markedet - og oplev, hvordan vores sorter og koncepter kan give added value til din grøntsagsproduktion.

Exploring nature never stops