Hvert år rejser avlere og partnere i branchen fra hele verden til Holland for at besøge Bejo Open Days i Warmenhuizen. I år vil denne event foregå fra tirsdag den 26. september til lørdag den 30. september. Under Open Days vil de besøgende opleve nye Bejo-sorter, og der vil være rig mulighed for at diskutere muligheder og udfordringer i markedet.

De nyeste sorter og innovative koncepter
Sammen med kunder og forretningspartnere undersøger Bejo konstant, hvad der sker i markerne, på markedet og i hos forbrugeren. Denne viden danner basis for udviklingen af nye og forbedrede grønsagssorter til avlere over hele verden, og gør dem i stand til at høste sunde og velsmagende grønsager. Forskellige lovende nye sorter, som lever op til kravene, vil blive vist frem til Open Days. Sorter med forbedrede ydre karakteristika, bedre sygdomsresistens, lagerkvaliteter og smag kan ses i demonstrationsmarkerne.

Grønsagskoncepter og væksthuse
Der vil også være fokus på Bejo´s grønsagskoncepter i løbet af Open Days. Disse koncepter udvikles med tydeligt fokus på smag, sundhed og convenience. Et eksempel er Redi violet aspargesbroccoli. Det omfattende sortiment af nye spidskålssorter giver også inspiration til nye anvendelsesmuligheder til avlere og partnere i branchen.

I Fruit crop tunnelen, vil Bejo præsentere et varieret sortiment af tomater, peber og drueagurker. Biavlere vil fortælle om vigtigheden af bier og Bejo´s aktiviteter i biavl og biers sundhed.

Ture og demonstrationer
Teknologi er uundværlig for udviklingen og produktionen af nye sorter. På Seed Quality Tour og Research Center Tour, vil de besøgende se og høre mere om udviklingen på forædlingsområdet, forskning i frø og frøbehandlinger. Forskellige maskinudstillere vil præsentere og demonstrere deres produkter og/eller services. Den besøgende har mulighed for at se de seneste innovationer indenfor bæredygtigt landbrug.

Bejo Open Days foregår fra tirsdag den 26. september til fredag den 29. september for forretningsforbindelser og relationer. Lørdag den 30. september er naboer og familie velkommen til at besøge os og opdage Bejo. Som altid foregår Bejo Open Days på Trambaan 2 i Warmenhuizen, Holland.