Bejo spiller en vigtig rolle hver dag i produktionen af grønsager. Vi kender til værdien af en sund jord og vores naturressourcer, og vi tro på at behandle disse med omhu. Vi ved hvor vigtigt bæredygtighed er, for at kunne imødekomme vores behov for fødevarer både nu og i fremtiden.

Guided af forskning har Bejo været dedikeret til at anvende ikke-kemiske frøbehandlinger i mange år. Vi finder innovative, bæredygtige løsninger i vores processer, og vi undersøger teknikker til at stimulere frøets egen kraft. Ved at gøre dette, søger vi at kunne levere det bedst mulige start-materiale til at dyrke sunde afgrøder, som sikrer en pålidelig og bæredygtig høst.

Med denne udvikling føler vi det er nødvendigt at se på vores produktformer. Fremover vil vi positionere vores Bejo Naturally Cleaned and Coated (NCC) frø (tidligere kendt som NCT; not-chemically treated) som vores basisprodukt. Der udføres omfattende naturlig rensning af disse frø og der tilbydes beskyttelse uden brug af kemikalier. Dette gør denne topkvalitets produktform velegnet til dyrkningssystemer uden, -eller med minimal brug af kemikalier.

Bejo vil fortsat tilbyde frø med kemisk bejdse, hvor dette er tilladt, og til kunder som ønsker det. En kemisk bejdsning indeholder en minimal mængde af afgrødebeskyttelse for at beskytte spiren mod svampe i jorden under fremspiringen. Disse bejdsninger reducerer brugen af kemikalier signifikant i de første uger efter fremspiringen, da avleren undgår at sprøjte i marken. Vi tilbyder disse frø som Bejo Cleaned and Coated frø (CC). CC er som NCC også naturligt renset, men tilføjet kemisk afgrødebeskyttelse. Endelig er der Bejo Organic Seed (OS), som er økologisk producerede frø, naturligt renset og coated, - og godkendt af de økologiske myndigheder.


Alle produktformer kan optimeres yderligere med for eksempel pillering, priming og B-Mox.

Alle Bejo-frø er topkvalitets produkter, som har gennemgået meget avanceret testning, rensning, størrelsessortering og kalibrering samt fysiske behandlingsprocesser.