Vores grøntsagsfrø fra Bejo får et nyt look takket være nyt design af hele virksomhedens serie af pakninger. "Det nye design er mere i tråd med Bejo´s brand, med høj kvalitet og et moderne udseende som yder retfærdighed til vores produkter," siger Sales & Marketing Director Martin van der Voort. De første frø pakkes i de nye pakninger denne måned; hele omstillingen kan tage op til 2 år.

Mens vi er ved det, så siger vi også farvel til vores pakninger med firkantet bund. Denne pakningstype har vist sig ikke altid at være stærk nok. Så vi udskifter vores pakninger med firkantet bund med de såkaldte "pude"-poser, som har vist sig mere robuste. Bejo benytter sig allerede af disse poser til økologiske frø.

Vores pakninger vil forløbig stadig være lavet af samme materiale. "Kvaliteten af vores pakninger er essentiel for at bevare frøenes spiringsevne," siger Martin van der Voort, "og vi er meget tilfredse med vores nuværende valg. Vi er begyndt at undersøge nye pakningsmaterialer med øje for bæredygtighed og bionedbrydelighed. Der sker mange interessante ting på dette område i øjeblikket, og vi kører fortsat et projekt med omfattende tests".

Et par interessante tal

I Bejo´s sortiment er mere end 1000 sorter til konventionel dyrkning og mere end 170 sorter til økologisk dyrkning. Med flere pakningstyper, produkttyper og sprog, ender det med mere end 100.000 forskellige pakninger. De finder vej til tusindvis af grøntsagsavlere i mere end 100 lande verden over.

Exploring nature nevere stops