Bejo´s Open Days er en årligt tilbagevendende opdagelsesrejse for avlere og forretningspartnere. Dette foregår i uge 39 fra tirsdag den 25. september til lørdag den 29. september 2018. Bejo ser frem til at fortælle om seneste forskning og innovative resultater i løbet af disse dage. Der vil være forskellige aktiviteter, herunder guidede ture og symposier, som sikrer de besøgende en rigtig god oplevelse hos Bejo

Nye sorter

Forskellige nye lovende sorter med forbedrede karakteristika - sygdomsresistens, lagerevne eller smag - kan ses for første gang i demonstrationsmarkerne. Oplev de nyeste økologiske salatsorter eller se effekten af B-Mox. Bejo´s biavlere vil demonstrere og fortælle om vigtigheden af samarbejdet mellem bier og Bejo.

Koncepter

Ud over Bejo´s velkendte koncepter som "Coolwrap" og Cool Carrot Candy, vil de besøgende opdage nye tiltag med glaskål og rosenkål. Purple Power konceptet er nyt i år. Violette sorter er ikke kun karakteriseret af den smukke farve, men også deres høje vitamin - og antioxidantindhold. Dette bidrager positivt til en sund livsstil. 

Symposier

Tirsdag den 25. september vil Bejo afholde symposium om rosenkål, og torsdag den 27. september afholdes symposium for plantetiltrækkere. Kontakt din SeedCom salgskonsulent, hvis du er interesseret i, at deltage i et af symposierne.

Open Days løber af stablen tirsdag den 25. september til lørdag den 29. september fra kl 9:00 - 17:00 hver dag (lørdag kun til kl 16:00) på Trambaan 1 i Warmenhuizen, Holland. Kontakt SeedCom, hvis du er interesseret i at deltage