Innovation indenfor forædling og spændende koncepter.

Oplev er nøgleordet på Bejo´s stand til Fruit Logistica i februar. Der fokuseres på, hvad der sker når en ny sort udvikles, og Bejo vil demonstrere hvordan forædling i nye resistenser og frøbehandling hjælper i processen at udvikle et nyt produkt. Bejo fokuserer på alle partnere: avlere, forhandlere, forarbejdningsvirksomheder og detailhandlen.

Bejo fokuserer på alle partnere: avlere, forhandlere, forarbejdningsvirksomheder og detailhandlen.

Til Fruit Logistica vil Bejo tilbyde moderne, smagfulde og sunde grøntsagskoncepter, som passer perfekt med de nuværende forbugertrends. Spændende nye forædlingsteknikker præsenteres og sætter fokus på innovationer brugt til udviklingen af robuste sorter.

En af sorterne i fokus er hovedsalat Bejo 36-220. Denne sort er velegnet til pakning som "kopfsalathertzen" i Tyskland.

Udvikling af robuste sorter

Som er frøforædlingsfirma forstår Bejo, at man må bevæge sig fremad og vækste for at forædle frø af høj kvalitet. Der vil være flere lovende nye sorter på vores stand, og hver sort vil være en forbedring indenfor sygdomsresistens, lageregenskaber, udseende eller smag. Et eksempel er Bazzu (Bejo 3395), en rødbede med middel resistens mod rhizomania (IR: BNYVV).

Besøgende vil også få mulighed for at se en film, som viser eksempler på, hvordan Bejo leverer frø af høj kvalitet til avleren.

Bejo´s økologiske sortiment bliver stadig stærkere

Efterspørgslen på økologiske frø er stadig stigende. Bejo tilbyder et stadigt voksende sortiment - i øjeblikket mere end 35 afgrøder og over 170 sorter - blandt andet squash Onega og fennikel Dragon.

Med vores økologiske frø bidrager vi til en bæredygtig forsyningskæde af sunde og velsmagende grøntsager - Right from the Start!

Hold øje med vores koncepter

Unge vælger velsmagende og sunde løsninger, og Redi er en af Bejo´s seneste grøntsagskoncepter, som passer perfekt til denne målgruppe.

Denne lækre, sprøde broccoli passer også fint i "undgå madspild"tendensen, da stænglen også spises. Konceptet Purple Power består af violette grøntsager med et højt indhold af næringsstoffer, som giver forbrugeren et sundheds-boost.

Under Purple Power-konceptet hører den violette glaskål, Konstance. Sorten er meget velegnet til salater, som en snack eller til wokretter.

Inspiration

Ud over vores nye grøntsagskoncepter, præsenterer vi også  tidligere introducerede innovative koncepter for vores partnere i forsyningskæden. Vi har fortsat fokus på snack-sorterne i gulerod, glaskål og bladselleri - så en lækker grøntsag kan nydes når som helst.

Specialister

Et team af specialister står klar til at dele erfaringer med dig på vores fornyede stand B-13 i Hall 1.2.

Kom og besøg os, og hør om den seneste markeds- og produktudvikling og find ud af hvordan vores koncepter og sorter kan tilføre værdi til din grøntsagsproduktion.

Exploring nature never stops