Som allerede varslet i forordet til vores nyeste katalog 2023 er dette år i forandringernes tegn hos SeedCom. Vi udvider til september vores marked med det svenske marked samt påbegynder et i længere tid planlagt generationsskifte i SeedCom teamet!

Jeg vil i den anledning benytte lejligheden til at præsentere og byde følgende fire nye medarbejdere velkommen til Team SeedCom:

Indkøbschef og ordreadministrator Louise Trolle, der tiltrådte her 1. januar og vil i de nærmeste måneder følge Benny Madsen, vores mangeårige nøglemedarbejder i de lige nævnte funktioner, tæt. Benny Madsen går på pension til sommer og på det tidspunkt vil Louise til fulde have overtaget alle Benny Madsens funktioner. I vil ofte få Louise i røret ved henvendelse til os på vores hovednummer. Louise kommer fra en stilling som salgskoordinator hos Gasa Young Plants, er uddannet landbrugstekniker og har i øvrigt stor erfaring fra branchen på sit CV.

Dernæst er salgskonsulent (försäljningskonsult) i Sverige Kristina Rosdahl ligeledes tiltrådt hos os den 1. januar 2023. Hun vil sammen med salgschef Henrik Jørgensen og Emelie Cangård forberede os på at servicere det svenske marked med Bejo’s sortiment fra den 1. september dette år. Kristina kommer fra et tilsvarende job hos Semenco AB, der hidtil har solgt Bejo’s produkter på agenturbasis i Sverige. Kristina er uddannet hortonom og har erhvervet sig meget erfaring indenfor branchen bl.a. hos Grönsaksmästarna. Det som driver Kristina er dyrkningen af grønsagerne, naturvidenskab og mennesker, ikke mindst relationer mellem mennesker!

Samtidig har vi ansat Rasmus Moth Madsen som salgskonsulent pr. 1. februar. Rasmus er uddannet væksthusgartner og jordbrugsteknolog. Rasmus kommer fra et job hos Rosa Danica, hvor han bl.a. har udviklet og stået for det økologiske varemærke BioSund grønsagsplanter og interesserer sig meget for biostimulanter, hvilket passer fint ind i SeedComs strategi vedr. biostimulanter. Efter kyndig oplæring af vores mangeårige nøglemedarbejder i salgsafdelingen, Karsten Worsøe og efter en glidende overgang, er det planen at Rasmus overtager ansvaret for Karstens salgsområde, når Karsten vælger at gå på pension.

Endelig har vi netop ansat Emelie Cangård som salgskonsulent (försäljningskonsult) i Sverige pr. 17. april 2023. Hun vil i lighed med Kristina Rosdahl sammen med salgschef Henrik Jørgensen forbedrede os på at servicere det svenske marked med Bejo´s sortiment fra den 1. september dette år. Emelie er uddannet hortonom og kommer også fra branchen, og har blandt andet arbejdet med produktkvalitet og produktudvikling af grønsags og- frugtsortimentet hos ICA. Senest har hun drevet egen virksomhed med salg af blomsterløg. Emelie finder sin drivkraft i muligheden for at lære, at udvikle, forbedre og gøre en forskel. Såvel erhvervsmæssigt som på det personlige plan.

 

Vi byder dem alle fire hjertelig velkommen hos SeedCom og vi glæder os til i Team SeedCom at arbejde sammen med dem i vores bestræbelser på at servicere grønsagsavlerne på højest muligt niveau!

 

 

Claus Bech