En af Bejo´s vigtigste nyheder til Fruit Logistica 2024 i Berlin er præsentationen af B-Mox® forbedret priming til løgfrø. Ud over dette kan du opleve rejsen fra frø til færdigvare, og blive informeret om innovationer indenfor forædling og spændende koncepter. Bejo fokuserer på alle partnere: avlere og forhandlere, process-industrien og detailhandlen.

B-Mox® forbedret priming på løgfrø
For at producere en sund og ensartet afgrøde, er det vigtigt den unge plante får en god start. Derfor har forskere og specialister hos Bejo udviklet den innovative B-Mox® frøforbedrende teknologi. B-Mox® forbedrer frøets kraft, stimulerer dets vækst i de tidligste stadier og forbedrer plantens vækstkraft. Gennem hele vækstperioden udviser planten en forbedret stresstolerance og en bedre overordnet sundhed på grund af et mere veludviklet rodsystem. Dette betyder mindre risiko for avleren i plantens sårbare tidlige vækstperiode, mere stresstolerante planter og et højere udbytte. B-Mox® forbedret priming fås også til gulerødder og persillerod.

Innovation i robuste sorter
Som et førende frøforædlingsfirma, er Bejo opmærksom på behovet for konstant udvikling indenfor genetik af høj kvalitet. På vores stand vises flere lovende nye sorter. Hver sort har forbedring i sygdomsresistens, lagerkvalitet, udseende eller smag. For eksempel Bazzu, som er en rødbede med middel resistens mod rhizomania (IR: BNYVV). Desuden fremvises vores nye endiviesorter Savalia (Bejo 3222), Kimolos (Bejo 3581) og Krokos (Bejo 3582). Besøgende vil også få muligheden for at se en film, der viser et godt eksempel på, hvad Bejo gør for at levere frø af høj kvalitet til avleren.

Bejo´s økologiske sortiment vokser sig stærkere
Efterspørgslen på økologiske frø vokser stadig. Bejo tilbyder et stadigt voksende økologisk sortiment - over 35 arter og mere end 170 sorter for nuværende - inklusiv squash Onega og fennikel Dragon. Med vores økologiske frø bidrager vi til en bæredygtig forsyningskæde af sunde og velmagende fødevarer, - RIGHT from the START.

Oplev vores koncepter!
Flere forbrugere vælger sunde og velsmagende løsninger, og Bejo har udviklet Redi® - en af de seneste grøntsagskoncepter. Denne sprøde broccoli passer fint med undgå-madspild tendensen, da både stængel og broccolibuketterne er spiselige. Under Purple Power konceptet, introducerer Bejo violette grøntsager med et højt næringsindhold, som giver forbrugeren et sundt boost! Blandt disse er violet glaskålrabi Konstance, anvendelig både i salater, som snacks eller i wokretter. 

Inspirér
Ud over nye grøntsagskoncepter, tilbyder Bejo tidligere introducerede innovative koncepter til partnere i grøntsagsforsyningskæden. Der er stadig fokus på snacksorter i gulerod, glaskålrabi og bladselleri - mulighed for en lækker grøntsagssnack når som helst på dagen.

Mød specialisterne
Et hold af specialister står klar til at møde de besøgende på Bejo´s stand C-13 i hal 1.2. Bliv klogere på de seneste produkt- og markedsudviklinger og oplev, hvordan Bejo´s koncepter og sorter kan tilføre værdi til din grøntsagsproduktion.

Exploring nature never stops