Bæredygtig dyrkning med et højt udbytte, exceptionel produktkvalitet og - i sidste ende - sunde og velsmagende fødevarer; det hele begynder med de bedste økologiske frø af de bedste sorter - det er økologi, helt fra starten!

Logo

I 1990erne var Bejo blandt de første forædlingsfirmaer, som gjorde økologien til en del af sin forretning. Som et familiedrevet firma tror vi på, og forpligter os til en langsigtet og bæredygtig tilgang. Vi føler vi skal håndtere vores naturressourcer med omhu, både for os selv og for fremtidige generationer.

Det at være både konventionel og økologisk forædler er en skøn krydsbestøvning! På den ene side bidrager den økologiske produktion med inspiration og nye ideer til den konventionelle produktion. På den anden side kan vi bygge vores økologiske forretning på viden, erfaringer og infrastuktur som er opbygget gennem mange år. Hos Bejo er det at forædle økologisk en måde at udnytte vores brede genetiske base og de nyeste teknologier. Forædling til økologien tillader os at udvikle højtydende sorter med forbedret modstandsdygtighed, producere topkvalitets frø og stimulere innovation. 

Med vores økologiske frø bidrager vi til en bæredygtig forsyningskæde af sunde og velsmagende fødevarer - helt fra starten.

Ved vores økologiske program bidrager vi med

  • omfattende viden og erfaring i økologisk dyrkning
  • et stadig større sortiment på over 35 afgrøder og 170 sorter
  • topkvalitetsfrø velegnet til dine lokale forhold og krav
  • unik bæredygtig coating, som letter såningen

Vores økologiske aktiviteter

  • udvikling af nye sorter
  • udfører forsøg i marken sammen med økologiske avlere over hele verden
  • finder innovativ praksis for dyrkning
  • udforsker nye metoder til frøbehandling og coatings
  • bidrager til og deltager sammen med videnskabelige institutter, regeringers- og industrisammenslutninger om at hjælpe med at forme fremtidens økologi