Økologiske frø

I SeedCom har vi meget fokus på økologi. Vi tilbyder det absolut største sortiment af økologisk avlet kvalitetsfrø. Mange af sorterne er resultater af mange års vedholdende forædling og selektion under økologiske forhold, andre sorter er kendt fra den konventionelle produktion, som gennem mange års prøvedyrkning under økologiske forhold har bevist deres egnethed. Der er overvejende tale om sorter, der besidder omfattende resistenser eller har vist sig i praksis at have en særlig modstandskraft mod sygdomme. 

Bejo Organic

Bejo er førende i økologisk producerede frø. Økologien er et af Bejo's langsigtede projekter, som stadig har stigende popularitet, og sandsynligvis vil have det i årene fremover. Bejo markedsfører økologiske frø af mere end 190 sorter som er produceret ud fra det økologiske frøforædlingsprogram. Dette er for at imødekomme ønskerne fra den økologiske sektor om en integreret økologisk kæde fra jord til bord. Bejo har tæt kontakt med alle parter i kæden, og følger nøje udviklingen i forbrugernes adfærd.

Bejo´s økologiske farvecoatning 

Eksklusivt for den økologiske sektor, har Bejo udviklet en økologisk farvecoatning til de økologiske frø. Denne gullige suspension som anvendes til coatning er godkendt af EU. Med denne farvecoatning afhjælper Bejo problematikken hos økologiske avlere: at kunne genfinde frøet i jorden, når man vil kontrollere om såtæthed og sådybde er iorden. Desuden bliver overfladen på frøet glattere, og dette letter udsåningen med nogle typer såmaskiner.